Announcing the Saviynt Knowledge Exchange unifying the Saviynt forums, documentation, training,
and more in a single search tool across platforms. Read the announcement here.

Unable to update Service Accounts using Actionable Analytics

mahafujkhan1
New Contributor III
New Contributor III

Hi,

We have created Update Account Task  to update Service accounts using the Actionable Analytics.

But when we are trying the WSRETRY  job, the task is discontinued automatically and showing the below message

mahafujkhan1_0-1717475948471.png

As these are Service Accounts, no user's are associated, only the owner is attached with the Accounts.

Can you please suggest your thoughts on how can we overcome this issue?

7 REPLIES 7

rushikeshvartak
All-Star
All-Star

This is known defect we have raised this issue to support. Currently to overcome we have mapped service accounts to admin users one time.


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

Hi @rushikeshvartak , thanks for your response.

How do you associated the admin user with the Service Accounts, via CSV upload or via enhance query?

Also, are there any effects in the Service Account UARs if we associate the admin user with the accounts?

  • We updated cp60 of account as admin
  • rushikeshvartak_0-1717479728696.pngrushikeshvartak_1-1717479749145.png

     


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

Hi @rushikeshvartak , That's a great solution.

Do you think there will be any affect in the Service Account UARs?

As we regularly perform the Service Account UARs and ideally the Service Accounts shouldn't have any user association, so, think from that angle.

We are doing certification and not faced issue so far.


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

Hi @rushikeshvartak , is this supported in the AD Connector?

I have been trying to achieve the same but no luck.

Looks like we can only use CONST in the REST Connector.

Its not supported 

Please create new thread for AD.


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.