We are delighted to share our new EIC Delivery Methodology for efficiently managing Saviynt Implementations and delivering quick time to value. CLICK HERE.

Deprovision Tasks are not getting generated

rambhan
New Contributor II
New Contributor II

Hi Team,

We have created a userupdate rule with one customproperty having value as 'Deprovision', all users are approved for new value and when preview we can see all users who are updated. In the user update rule we selected an option saying revoke selected access from our provisioning endpoint. After running detective job, tasks were not getting genarated. What we have to do to trigger remove access tasks from user update rule?

 

9 REPLIES 9

pmahalle
All-Star
All-Star

@rambhan ,

Share the screenshot of an update rule.


Pandharinath Mahalle(Paddy)
If this reply answered your question, please Accept As Solution to help other who may have a same problem. Give Kudos 🙂

rambhan
New Contributor II
New Contributor II

@pmahalle  here is the screenshot

rambhan_0-1707406324670.png

 

Trigger Action when is blank


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

@rushikeshvartak  I opted for detective job instead of Trigger Action

Hi @rambhan ,

Is your detective job ran successfully. Also what is showing in job history details?


Pandharinath Mahalle(Paddy)
If this reply answered your question, please Accept As Solution to help other who may have a same problem. Give Kudos 🙂

rambhan
New Contributor II
New Contributor II

@pmahalle  Detective job ran successfully and in the job history its showing as below.

rambhan_0-1707475266170.png

[This message has been edited by moderator to mask sensitive info]

@rambhan ,

Number of detective rules showing 0 which means your rule is picked up by your job. Is there any filter added while executing the Detective rule run job?


Pandharinath Mahalle(Paddy)
If this reply answered your question, please Accept As Solution to help other who may have a same problem. Give Kudos 🙂

rambhan
New Contributor II
New Contributor II

@pmahalle No filters were added.

rambhan_0-1707476098643.png

 

@rambhan ,

Can you remove rule owner from rule and try once. Also is there anything you are getting in the logs after detective rule run job?


Pandharinath Mahalle(Paddy)
If this reply answered your question, please Accept As Solution to help other who may have a same problem. Give Kudos 🙂