Announcing the Saviynt Knowledge Exchange unifying the Saviynt forums, documentation, training,
and more in a single search tool across platforms. Read the announcement here.

Create Date is not getting updated in Saviynt for Newhire hence Newhire reports is not accurate.

jbaskaran
Regular Contributor
Regular Contributor

Hi All,

Trying to use the OOTB "Detected - Newly Onboarded Users" Analytics, but Create Date is not getting updated in Saviynt for newly created users through import hence Newly Onboarded Users report doesnt pull exact user details in the report. Any suggestions pls

Regards

J

[This post has been edited by a Moderator to remove sensitive information.]

6 REPLIES 6

DaanishJawed
Saviynt Employee
Saviynt Employee

Hi @jbaskaran ,

  • Is the createdate populated for that user on the users list page or in the users table (check from data analyzer)?
  • This looks like an issue with your User Import job if the create date is not populating. How are you importing the users?

Thanks.

 

jbaskaran
Regular Contributor
Regular Contributor

Hi @DaanishJawed,

PFB results for the Active users who has no Create Date updated after import.

jbaskaran_0-1690365062391.png

Thanks.

Hi @jbaskaran 

  • This looks like an issue with your User Import job if the create date is not populating. How are you importing the users?   Are you manually uploading them from the UI or is it coming from an import job (please mention the type of the import job)?
  • What if you manually create a new user from the user list page ? Does the create date populate then?

Thanks.

Hi @DaanishJawed,

*) Using Job - Job type "Users Import (Complete) from Database (UserImportFullJob)"

*) If users are created manually then Create date is getting populated.

Btw we have fixed the issue, by including the createdate in the user Import "MODIFYUSERDATAJSON" & also updated the createdate for all the existing users using adhoc job by referring the new account task created date for all the newly created users.

Thank you

Regards

Jayashree

[This post has been edited by a Moderator to remove sensitive information.]

Hi @jbaskaran ,

Thanks for confirming.

Please mark your post as the solution.

rushikeshvartak
All-Star
All-Star

It seems createdate is not mapped in import . Update connector configuration and re-run job and try


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.