Announcing the Saviynt Knowledge Exchange unifying the Saviynt forums, documentation, training,
and more in a single search tool across platforms. Read the announcement here.

Re-configuration campaign goes to 100% without any data inside

Marek_Kornik
New Contributor II
New Contributor II
Hi!
We had certification campaign for ent owners and it was working as intended. 
After upload of new data for accounts and their accesses, when I`m trying to re-configure the campaign or create from scratch with the same setup, the new campaign goes strait to 100% with no data inside - please see attached screenshots.
sav1.pngsav2.png

  

6 REPLIES 6

NM
Regular Contributor III
Regular Contributor III

Hi @Marek_Kornik, are the entitlement owner present and active?

rushikeshvartak
All-Star
All-Star

Doe’s entitlement have certifier 


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

Marek_Kornik
New Contributor II
New Contributor II

Hi, 
Yes, all entitlemtents have active certifier (rank 26 - primary cert) and active, as well as a few of secondary certifiers (rank 27, all active). 
Regards,
Marek

Marek_Kornik
New Contributor II
New Contributor II

I have also tried the idea presented in: Solved: Entitlement Owner Campaign launched shows No data ... - Saviynt Forums - 83606 
But deleting and re-assigning owners didn`t help with the issue.

This is working as expected in v24.5 and does not looks like enhancement / defect. This may be data issue.


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

Marek_Kornik
New Contributor II
New Contributor II

It is highly unlikely to be a data issue, as the data was triple checked and as I mentioned, the campaign was working well in the past