We are delighted to share our new EIC Delivery Methodology for efficiently managing Saviynt Implementations and delivering quick time to value. CLICK HERE.

Password Policy Not working

AshishDas
Regular Contributor II
Regular Contributor II

Hi,

I have created a password policy  (Scope : Application) for Active Directory and have added the policy to AD security system as well. However, when I try to Reset Account password for other and Add the user to cart, it displays an error occured message pop up and I am not able to neavigate to the next screen.

AshishDas_0-1689148377876.png

Here is the password policy:

AshishDas_1-1689148427374.pngAshishDas_2-1689148439398.png

 

AshishDas_0-1689148597434.png

 

Am I missing something here? Password policy works for other endpoints though like SAP

7 REPLIES 7

sudeshjaiswal
Saviynt Employee
Saviynt Employee

Hello @AshishDas,

Can you please check if there is any condition set under Endpoint for:
Config For AllowChangePassword

sudeshjaiswal_0-1689152793746.png

And please try to capture the log.

Thanks,

 

AshishDas
Regular Contributor II
Regular Contributor II

Hi Sudesh,

There is nothing mentioned under that column

AshishDas_0-1689156754113.png

Thanks for the prompt reply.

pmahalle
All-Star
All-Star

Hi @AshishDas ,

Any errors in the logs?


Pandharinath Mahalle(Paddy)
If this reply answered your question, please Accept As Solution to help other who may have a same problem. Give Kudos 🙂

kishorekumarmb
Saviynt Employee
Saviynt Employee

Hi @AshishDas ,

            Can you please add the add Actove difrectory connection in "Password management connection" at secuirty system and save it.

          Later try to run the end point sync job once. And try and let us know the outcome.

 

Thank

Kishore

rushikeshvartak
All-Star
All-Star

Can you create global instead of application scope


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

sudeshjaiswal
Saviynt Employee
Saviynt Employee

Hello @AshishDas,

Could you kindly add the Active Directory connection under "Password management connection" in the security system and save the changes?
PFA screenshot for reference,

 
sudeshjaiswal_1-1689929619941.png

Afterward, please attempt to run the endpoint sync job once.

And Also please check on the logs, if you find anything.

Thanks,

AshishDas
Regular Contributor II
Regular Contributor II

Hi,

Thank you for all the suggestions. The issue was with the access query mentioned under the Endpoint. My SAV ROLE did not have access to AD, hence was the issue.

Works now