Announcing the Saviynt Knowledge Exchange unifying the Saviynt forums, documentation, training,
and more in a single search tool across platforms. Read the announcement here.

Endpoint filter not being updated

Hindrance
New Contributor II
New Contributor II

When adding an endpoint under a security system assigned to a connection it is not adding that to the "filter criteria" under the connection details. Has anyone else had this issue.

4 REPLIES 4

AmitM
Valued Contributor
Valued Contributor

Hi @Hindrance , it is the other way around.

You add endpoint filter in connection and that creates endpoint under Security system. based on your filter condition only those groups and association will go to new endpoint (child endpoint and  parent then shares the same security system)

If you manually add a endpoint in SS , that wont show in connection.

This Doc has good explanation using examples (For AD but conceptually it's same for all) - https://docs.saviyntcloud.com/bundle/KBAs/page/Content/Logical-Active-Directory-Applications.htm

BR - Amit

If helped, Please ACCEPT SOLUTION

rushikeshvartak
All-Star
All-Star

Can you rephrase the ask 


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

Hindrance
New Contributor II
New Contributor II

To clarify I and looking under the filter criteria within our connection not the endpoint/security system.

You can't filter connections


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.