Announcing the Saviynt Knowledge Exchange unifying the Saviynt forums, documentation, training,
and more in a single search tool across platforms. Read the announcement here.

Attestation campaign launch issues

Baver
New Contributor
New Contributor

Hello,

I am trying to launch a campaign, I configure everything but when I try to launch it, a spinning popup will appear and then nothing happens. I left my window open for multiple hours to make sure it is not something temporary but to no avail. The same exact settings are working in a different environment with no issues. This is not even moving the campaign to launching state.

 

1697210274918.png

6 REPLIES 6

DaanishJawed
Saviynt Employee
Saviynt Employee

Hi @Baver ,

  • Are you seeing any error in the logs when launching the campaign?
  • Can you check and validate if your ES is up and running by running a query under the intelligence module?
  • Also, what are the values configured for the below fields under Global Configuration? Please match them with the environment where it is working.

Screenshot 2023-10-20 at 11.59.36 AM.png

Thanks.

dgandhi
All-Star
All-Star

Do not click on Create Now, click on Preview as best practice. Once the campaign is in Preview mode then Activate the same.

 

Thanks,
Devang Gandhi
If this reply answered your question, please Accept As Solution and give Kudos to help others who may have a similar problem.

rushikeshvartak
All-Star
All-Star
  • It seems elastic search service is not running on your application
    • Validate if are able to run any analytics report

Regards,
Rushikesh Vartak
If you find the response useful, kindly consider selecting Accept As Solution and clicking on the kudos button.

Baver
New Contributor
New Contributor

@DaanishJawed @dgandhi @rushikeshvartak  - Thank you all for the replies. I can run analytics with no issues. Even if I try to hit preview on the campaign I encounter the same behavior.

Baver
New Contributor
New Contributor

Attached are the logs downloaded right after the attempt.

Hi @Baver ,

  • Are you still seeing this issue?
  • By looking at the logs, there is an issue with certain keywords. Are you using any of the keywords mentioned in the below document during campaign launch?

Doc Link - https://docs.saviyntcloud.com/bundle/EIC-Admin-v23x/page/Content/Chapter13-Access-Requests/ars-prev-...

  • What happens when you click on Create Now instead of Preview?

Thanks.