Announcing the Saviynt Knowledge Exchange unifying the Saviynt forums, documentation, training,
and more in a single search tool across platforms. Read the announcement here.

AD Groups not showing up on Endpoint filter accounts

sangitaladi
Regular Contributor
Regular Contributor

Hi Team

 

We are implementing endpoint filter for an <application_name>(AD group based) using Active directory.
After running full import of AD accounts and access, We are getting back the AD account and its associated AD groups, also getting back the <application_name> endpoint filter account but we are not seeing the associated groups on this endpoint filter account.
The accounts/access import job is completing  successfully , without any error.
Please assist on the fix.
 
Regards
Sangita Ladi
4 REPLIES 4

pmahalle
All-Star
All-Star

Hi @sangitaladi ,

Can you see all the mentioned groups/entitlement in endpoint_filter under logical endpoint created newly after recon? Also share the group_import mapping present in AD connection.


Pandharinath Mahalle(Paddy)
If this reply helps your question, please consider selecting Accept As Solution and hit Kudos 🙂

rushikeshvartak
All-Star
All-Star

Please share

  • connection - Endpoint config
  • Job configs
  • Logs

‼️‼️⚠️Keep company-specific private information masked on public forums, such as the name and URL.⚠️‼️‼️


Regards,
Rushikesh Vartak
If you find this response useful, kindly consider selecting 'Accept As Solution' and clicking on the 'Kudos' button.

pmahalle
All-Star
All-Star

Hi @sangitaladi ,

Make sure to add Entitlement_Atrribute value as 'memberOf' and add below in groupimportMapping if not present, then check it once.

"performGroupAccountLinking": "true",
"entitlementTypeName": "memberOf"


Pandharinath Mahalle(Paddy)
If this reply helps your question, please consider selecting Accept As Solution and hit Kudos 🙂

sangitaladi
Regular Contributor
Regular Contributor

It worked. Thank you Pandharinath Mahalle(Paddy)